Vlaanderen

Vakantiewoning Vlaanderen

vakantiewoning / vakantieappartement in het centrum van Vlaanderen

Een eigen ruim appartement (max. 8 personen).

Ca. 100 m2, met een grote living, badkamer, een mezzanine (we noemen het de slaapzolder) en een kookhoek met goed uitgeruste keuken. Een aparte slaapkamer (voor 2 of 3 personen). Rookvrij.

centraal gelegen in Vlaanderen op 10 km van Leuven en 34 km van Brussel

Centaal gelegen in Vlaanderen. Op 10 km van Leuven en 34 km van Brussel.

Vakantie in Vlaanderen = een echte aanrader !

Kies voor een aangename vakantie en kies voor Vlaanderen.

Authentieke en historische steden zoals Brussel, Antwerpen, Brugge, Gent en Leuven trekken jaarlijks vele bezoekers. Maar denk bij een vakantie in Vlaanderen niet alleen aan de steden.

Ook qua natuur heeft een vakantie in Vlaanderen heel wat te bieden.

Denk maar aan de groene, heuvelachtige streken van Vlaanderen. De Vlaamse Ardennen en natuurlijk ook het Hageland waar ons vakantieverblijf zich bevind.

Een ander voordeel van Vlaanderene is dat het niet groot is. Een daguitstap naar de gezellige kust, waar in de zomermaanden veel te doen is. Het kan. Zelfs met het openbaar vervoer.

Of stap in de auto en bezoek enkele steden tijdens jouw vakantie in Vlaanderen. Denk maar aan Brugge, Antwerpen of de hoofdstad Brussel.

Vlaanderen vakantieland

Vlaanderen is een veelzijdig vakantieland.

In de steden kunt u naast het voor de hand liggende winkelen, ook kiezen om ste genieten van Vlaanderen. De talrijke gezellige terrasjes die Vlaanderen rijk is. Wie aan Vlaanderen denkt, denkt aan bier. Er zijn meer dan 1500 verschillende biersoorten die gebrouwen worden.

Beoordeling op vlaanderen vakantieland : Ons vakantieverblijf wordt goed beoordeeld. Dit vond je bvb in 2012 als beoordeling op de site van Vlaanderen vakantieland.

Vlaanderen en vakanties in de natuur

Maar ook voor een natuurvakantie zit u in Vlaanderen goed..

Ons eigenste Hageland heeft analoge mooie en uitgestrekte bossen. Een heuvelachtige streek.

Kortom: keuze genoeg tijdens uw vakantie Vlaanderen!

tags: vlaanderen.be vlaanderen vakantieland vlaanderen vakantie land vakantie in vlaanderen landkaart vlaanderen vlaanderenvakantieland landkaarten vlaanderen vakantieland vlaanderen logeren vlaanderen www.logereninvlaanderen.be