Vakantie Belgie

Vakantiewoning / vakantieappartement in het centrum van België op 10 km van Leuven en 34 km van Brussel.

Een eigen ruim appartement (max. 8 personen).

Ca. 100 m2, met een grote living, badkamer, een mezzanine (we noemen het de slaapzolder) en een kookhoek met goed uitgeruste keuken. Een aparte slaapkamer (voor 2 of 3 personen). Rookvrij.

Centaal gelegen in België. Op 10 km van Leuven en 34 km van Brussel.

Vakantie in België = een echte aanrader !

Kies voor een aangename vakantie en kies voor België.

Authentieke en historische steden zoals Brussel, Antwerpen, Brugge, Gent en Leuven trekken jaarlijks vele bezoekers. Maar denk bij een vakantie in België niet alleen aan de steden.

Ook qua natuur heeft een vakantie in België heel wat te bieden.

Denk maar aan de groene, heuvelachtige streken van België. De Ardennen en natuurlijk ook het Hageland waar ons vakantieverblijf zich bevind.

Een ander voordeel van Belgie is dat het niet groot is. Een daguitstap naar de gezellige kust, waar in de zomermaanden veel te doen is. Het kan. Zelfs met het openbaar vervoer.

Of stap in de auto en bezoek enkele steden tijdens jouw vakantie in België. Denk maar aan Brugge, Antwerpen of de hoofdstad: Brussel.

België is een veelzijdig vakantieland

In de steden kunt u naast het voor de hand liggende winkelen, ook kiezen om ste genieten van België. De talrijke gezellige terrasjes die België rijk is. Wie aan België denkt, denkt aan bier. Er zijn meer dan 1500 verschillende biersoorten die gebrouwen worden.

België en vakanties in de natuur

Maar ook voor een natuurvakantie zit u in België goed.

Vaak wordt er in eerste instantie gedacht aan de Ardennen. Prachtig en één van de grootse natuurgebieden van Europa, de Belgische Ardennen.

Maar ook andere streken (ons eingenste Hageland) heeft analoge troeven. Mooie en uitgestrekte bossen. Een heuvelachtige streek.

Kortom: keuze genoeg tijdens uw vakantie België!