vakantiehuis 8 personen

8 personen vinden met gemak een plaats aan de eettafel in vakantieverblijf hageland, contacteer ons op telefoonnummer  0032496/288057Ruime eethoek voo

Een ruim vakantiehuis 8 personen

Vakantieverblijf Hageland biedt u een degelijke accomodatie aan : een gezellig vakantiehuis / appartement voor 8 personen (en ook voor een ruimer gezelschap, tot acht is immers zeer doenbaar of voor een kleiner gezelschap dat geniet van een extra ruim vakantiehuis).

U vindt bij ons zeer gemakkelijk de vrije periode terug in ons vakantiehuis 8 personen door onze kalender op onze website te raadplegen.  Links boven merkt u de knop 'beschikbaarheid'. Zoek online op onze website en vindt wanneer ons vakantiehuis 8 personen beschikbaar is.

8 personen vakantiehuis in België

Vakantiehuis 8 personen met een ruime badkamer

Ons vakantiehuis / appartement 8 personen heeft een ruime badkamer. Erg belangrijk als het een groep van 8 personen betreft. 

Er gaat om één badkamer.

Eén badkamer is best gezellig zeker als die vrij groot is als u er op uit trekt met een een goede vriendengroep of een familie. Voor een divers samengestelde groep kan dit echter wel een issue zijn natuurlijk.


Vakantiehuis 8 personen met infrarood sauna

Uniek voor ons vakantiehuis / appartement voor 8 personen is dat er een infraroodsauna is in het vakantiehuis aanwezig is. Het gebruik van de IR sauna is gratis bij regenweer.

infrarood sauna voor 7 personen in vakantieverblijf hageland in Holsbeek, Vlaanderen, België

Dit vakantiehuis 8 personen is uniek gelegen.

Het vakantiehuis / appartement 8 personen is gesitueerd in oude langevelboerderij met unieke tuin. Weinig vakantiehuizen voor 8 personen hebben zo'n unieke tuin, met kleine wijngaard en groententuin. Een tuin die vrijwel volledig ter uwer beschikking staat.
het mooiste terras van Vlaanderen, het nieuwe terras van vakantieverblijf hageland

Slaapkamers in het vakantiehuis 8 personen

Het vakantiehuis 8 personen beschikt over één aparte slaapkamer en een open slaapzolder die uitgeeft op de living. In de aparte slaapkamer kunnen twee tot drie personen slapen. Op de slaapzolder 2 tot 4 personen. Verder zijn er in de living nog twee zetels die kunnen omgevormd worden tot bed. U merkt het : het vakantiehuis 8 personen is ook geschikt voor iets ruimere groepen (tot acht met name). Meer dan 8 personen gaat echter niet.

De gezellige zithoek tover je 's avonds in 5 seconden om in een slaaphoek, verwijder gewoon de rugleuning en je hebt twee extra bedden..

apparte slaapkamer voor 2 personen
Slaapzolder voor twee (of vier personen)

Vakantiehuis 8 personen, goedkoper op vakantie

Of u nu een vakantiehuis / appartement voor 8 of acht personen zoekt, u kan in ons vakantiehuis terecht. U kunt voor ons vakantiehuis voor 7 personen online de beschikbaarheid nagaan. Zo kan u met kennis van zaken boeken en reserveren. U kunt verder op deze website zien wanneer het het vakantiehuis voor 8 personen beschikbaar is, wat de faciliteiten zijn en wat de prijs voor de door u gekozen periode is. Vindt u een online een vrije periode, stuur ons een mail, en u krijgt spoedig een bevestiging per e mail. Kleinere groepen zijn even welkom, die beschikken dan immers over een erg ruim vakantiehuis.

Goedkope vakantiehuizen 8 personen in Belgie

In België zijn grote vakantiehuizen of appartementen vaak voordeliger dan in Nederland of Frankrijk. Daarom is het een goed idee om een vakantiehuis voor 8 personen te boeken voor kleinere gezelschappen. Indien u bijvoorbeeld maar met twee of drie mensen op vakantie gaat, kunt u ook een vakantiehuis voor 8 personen boeken. U heeft dan zeer veel ruimte.

Comments